Missie en visie

Wij zijn Prospects at Work. Wij laten mensen opnieuw deelnemen aan de maatschappij, steken letterlijk de handen uit de mouwen, gaan uit van gelijkwaardigheid en geloven dat we samen de wereld mooier en duurzamer kunnen maken. In een veilige omgeving bieden we dagbesteding en persoonlijke begeleiding op maat. En ondanks dat we houden van no-nonsense, durven we te stellen dat we uniek zijn in wat we doen.

Onze Missie

Wij zien talenten in elk mens, ongeacht je label of rugzak. Met dagbesteding, coaching en aandacht voor gezondheid creëren we kansen voor iedereen die (weer) mee wil doen in de maatschappij.

Een unieke aanpak

Onze aanpak maakt ons anders dan anders. We hebben veel aandacht voor gezonde voeding, beweging en mentaal welbevinden, want goed in je vel zitten is de basis voor ontwikkeling. Onze coaches begeleiden op een natuurlijke en laagdrempelige manier, met oog voor de mens achter de emotie of het gedrag. Onze werkbegeleiders leren onze talenten, zoals we onze cliënten noemen, de kneepjes van het vak: van werken met hout en metaal tot fietsen opknappen en tuinonderhoud, en nog veel meer. Tijdsdruk en deadlines nemen we weg. En door het bieden van maatwerk, veiligheid en structuur streven we ernaar dat iedereen elke dag een succes boekt, hoe klein ook. Daar komen wij ons bed voor uit.

Door het bieden van maatwerk, veiligheid en structuur streven we ernaar dat iedereen elke dag een succes boekt bij Prospects at Work, hoe klein ook. Daar komen wij ons bed voor uit!

Maatschappelijke betekenis

Bij alles wat we doen heeft samenwerken en duurzaam ondernemen een belangrijke plek. We werken bijvoorbeeld samen met scholen voor voortgezet speciaal onderwijs, de gemeente Tilburg en bedrijven. We recyclen hout, metaal en fietsen en geven ze een tweede leven. Kortom: wij zien kansen. Elke dag!

Facebook
LinkedIn