Verzend- en leveringsbeleid

Levertijd en verzendkosten

Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Bestellingen worden binnen drie werkdagen naar u verzonden. De grote bestellingen, zoals tafels, kasten, etc., worden binnen 8-12 weken naar u verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen op onze webwinkel zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden weergegeven in de winkelwagen nadat u uw producten heeft toegevoegd.

Levering loopt via de pakketbezorger van PostNL. U ontvangt een verzendbewijs nadat wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 09.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wat als u een verkeerd bezorgadres hebt doorgegeven?

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij proberen de bestelling dan nog voor u te wijzigen.

Garantie

Wij gaan zorgvuldig met onze producten om en doen ons uiterste best om deze in een goede conditie bij u af te leveren. Toch komt het weleens voor dat er iets kapot gaat tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kan maken op uw garantie. Volgens de wetgeving bent u verplicht om dit binnen twee maanden na constatering bij ons te melden. Indien de gebreken binnen de garantie vallen, dan zullen wij dit kosteloos repareren of vervangen.

Klachten

Helaas komt het weleens voor dat zaken niet gaan zoals gepland. Mocht u een klacht hebben, kunt u dit bij ons kenbaar maken door uw klacht te mailen naar info@pawt.nl of door te bellen naar 013-3050056. Samen met u zoeken wij dan naar een passende oplossing.

Betaalmethodes

U kunt uw bestellen betalen via Ideal of u kunt uw bestelling contant betalen op locatie.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze website, per telefoon of per mail.

Onze gegevens zijn:

Prospects at Work Tilburg

Jules de Beerstraat 60, 5048 AH Tilburg info@pawt.nl

013-3050056

KvK nummer: 83552308

Facebook
LinkedIn