Opleiding en re-integratie

Iedereen wil zijn talenten en vaardigheden graag nuttig inzetten. Prospects at Work kijkt naar wat mensen wél kunnen, niet naar hun beperking. We helpen graag zoeken naar begeleid werk, een plaats voor het opdoen van werkervaring of naar andere activiteiten in de maatschappij.

Opleidingen

Daarnaast biedt Prospects at Work opleidingen aan die aansluiten bij het werk dat onze talenten doen. Onze talenten kunnen bijvoorbeeld een deel van een Mbo-opleiding volgen en een praktijkverklaring MBO 1 of MBO 2 halen. Of ze kunnen het Vca-certificaat behalen. Dit kan hen helpen in hun toekomstige baan.

Samenwerkingspartners

Voor de opleidingstrajecten en re-integratiebegeleiding werken we samen met verschillende organisaties, gemeenten, bedrijven en ZZP’ers. Bij deze samenwerkingspartners werken onze talenten mee en leren ze om samen doelgericht een taak uit te voeren. Zo nemen zij deel aan de samenleving, doen ze ruime werkervaring op en leren ze hun talenten ontdekken en gebruiken. Met als uiteindelijk doel: werk doen waarin je goed bent!

Facebook
LinkedIn