Fietswerkplaats

Welkom in onze fietswerkplaats! Bij ons ben je aan het juiste adres voor het repareren en onderhouden van je fiets voor een betaalbare prijs. Maar dat is niet alles! Onze talenten werken mee bij onze fietsreparatieservice. Zo bereiden zij zich voor op hun toekomstige carrière.

Hart voor het vak

Onze talenten zijn gepassioneerd en hebben een hart voor het vak. Bij Prospects at Work krijgen zij de kans om onder begeleiding van ervaren fietsmonteurs aan verschillende projecten mee te werken. Hierdoor verbeteren ze niet alleen hun vaardigheden, maar doen ze ook waardevolle werkervaring op die hen zal helpen in hun toekomstige carrière.

Ervaren fietsmonteurs

Onze fietsmonteurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het repareren van verschillende soorten fietsen. Ze beschikken over de juiste apparatuur en gereedschappen om ervoor te zorgen dat jouw fiets in topconditie blijft. Onze talenten en monteurs kunnen alle soorten reparaties uitvoeren. Of je nu een lekke band, een versleten ketting of problemen met je versnellingen hebt, wij staan voor je klaar!

Betrouwbaar en betaalbaar

Onze fietsreparatieservice is betrouwbaar en betaalbaar. Wij geven je een duidelijk advies over de reparatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarbij rekenen we een eerlijke prijs. We streven ernaar om jou de best mogelijke service te bieden, zodat je snel weer comfortabel kunt fietsen.

Kom langs!

Kom langs bij in onze fietswerkplaats en ontmoet ons getalenteerde team van gepassioneerde talenten en ervaren fietsmonteurs. Wij helpen je weer veilig op weg! Maak je liever eerst een afspraak? Neem dan contact met ons op via info@pawt.nl of 013-3050056.

Facebook
LinkedIn