Houtwerkplaats

In de houtwerkplaats krijgen onze talenten de kans om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van veiligheid, communicatie en samenwerking, terwijl ze tegelijkertijd creatieve projecten realiseren. Projecten worden in opdrachten van een van onze samenwerkingspartners gemaakt of worden verkocht in onze webshop.

Veiligheid

Onder toezicht van de werkmeester houtwerkplaats leren onze talenten hoe ze houtbewerkingsgereedschap en -apparatuur veilig kunnen gebruiken. Dit helpt niet alleen bij het maken van mooie dingen, maar ook bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden op het gebied van veiligheid en risicobeheersing op de werkplek.

Samenwerken om doelen te bereiken

Daarnaast leren talenten hoe ze elkaar kunnen ondersteunen en hoe ze met elkaar moeten samenwerken om projecten te voltooien. De talenten communiceren over ideeën en nemen beslissingen over de verschillende onderdelen van het project, zoals het ontwerp, de materialen en de planning.

Wat maken we?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Talenten kunnen bijvoorbeeld leren hoe ze meubels, speelgoed, decoratieve items en zelfs inrichtingselementen kunnen maken.

Deze activiteiten kunnen helpen om de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van talenten te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd waardevolle vaardigheden ontwikkelen die hen zullen helpen bij hun toekomstige werk en hun leven in het algemeen.

Zie je kansen om samen te werken of heb je een opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op!

Facebook
LinkedIn